Ervaringen van cliënten

"Marjolein heb ik leren kennen tijdens mijn behandeling voor mijn PTSS. Vanaf het begin was Marjolein al direct zeer betrokken en begaan met mijn problematiek. Marjolein is een zeer deskundige en betrouwbare psychologe, die mij tot op de dag van vandaag nog nooit in de steek heeft gelaten en die altijd voor mij klaar staat. Dit doet zij niet alleen voor mij maar ook voor mijn gezin hetgeen er in de reguliere psychische hulp wel eens aan schort. In 1 woord een geweldig mooi mens".  Mike R.

 

"Marjolein is een therapeut die ik iedereen die therapie nodig heeft, zou gunnen.
Je komt maar zelden therapeuten tegen die zo totaal kunnen luisteren: met hun oren, met hun ogen en met hun hart.
Of ik nu de eerste of de laatste cliënt van de dag was, ze was er altijd met haar volle aandacht bij. En dat is fijn, want zo kreeg ik hulp op precies die punten waar ik hulp nodig had.
Marjolein heeft een hele grote kennis en veel ervaring om veranderingen teweeg te brengen. Dat doet ze ook op een prettige, meelevende manier. Ze is rustig, heeft humor en laat je voelen dat je ertoe doet.

Door de inzichten en tips die ze mij gegeven heeft, ging mijn situatie met sprongen vooruit. Wat heb ik veel aan haar gehad!"

Maria D.

 

'"Door Marjolein's geduldige en empatische aanpak, heeft zij tot de kern van mijn problematiek weten door te dringen. Ik voel weer wie ik ben en ben nu in staat om zelf acties te ondernemen, die zullen gaan leiden tot wat ik wil. En dat is om weer écht te leven".
Ray. 

 

"Hoe ik bij Marjolein ben gekomen is een lang verhaal.
Maar na 3 therapeuten had ik weinig vertrouwen in de mensen, dit kwam meer dat bij de een geen klik meer was, de andere ging de praktijk verlaten en bij mijn 3e therapeut ben ik 1x geweest daarna nooit meer geweest.
Toen het weer de verkeerde kant op ging bij mij, ben ik weer langs de huisarts geweest.
Deze kon mij vertellen dat ze nog iemand in dienst hadden genomen, zij dacht wel dat ik hier een klik mee zou krijgen.

De eerste afspraak dat ik bij Marjolein kwam, voelde ik mij meteen op mijn gemak.
Marjolein komt heel open over, stelde mij tot rust, gaf mij de tijd om uit mijn woorden te komen, maar Marjolein zag ook heel snel dat er meer aan de hand was.
Samen zijn we met volle vertrouwen de behandeling in gegaan.

 

Nu ik geen behandeling meer volg bij Marjolein, hebben we zo nu en dan nog eens contact.
Marjolein staat open, leeft met je mee en houdt altijd 100% moed en kan mij ook 100% overtuigen dat alles goed komt, ze geeft mij zoveel vertrouwen in mijzelf, waardoor ik nog steeds stapjes naar voren zet.

Marjolein beveel ik vele mensen aan, het is een hele lieve vrouw waarbij je snel thuis bij voelt en zo je verhaal kwijt kan, ook praat je niet veel, Marjolein ziet aan lichaamshouding wat er in je omgaat, ze heeft de tijd tot jezelf er klaar voor bent om het te vertellen.

 

Ben zo dankbaar dat ik Marjolein heb leren kennen.

Door zoveel warmte en openheid van Marjolein, heb ik het toch voor elkaar om steeds naar voren te kijken en niet elke keer naar achter te kijken". 

R.H.

 

"Ik heb Marjolein leren kennen als een heel betrokken psycholoog.
Ze is professioneel maar toont in het gesprek een heel menselijke kant.
Dat maakt dat je je snel op je gemak voelt en je gaat samen met haar op zoek naar de beste manier om jou te helpen.
Haar inzet en haar kennis zijn groot. Voor haar is jouw welzijn heel belangrijk.
Door haar ben ik op de juiste weg geholpen naar een meer gespecialiseerde zorgverlener voor de juiste behandeling van mijn hulpvraag"

M.M.

 

"Ervaringen aan jouw hulpverlening: betrokken, aanmoedigend, inhoudelijk ,

op maat , confronterend , analytisch en  voor mijzelf een nieuw evenwicht gevonden".

MJT