Wandelcoaching

" Wandelen is de haast uit je hoofd lopen en kijken wat er over blijft" (bron Twitter 2015)

Wandelcoaching biedt u een speelse manier om lichaam en geest in beweging te brengen. Het buiten zijn en bewegen prikkelt uw zintuigen, stimuleert uw bloedsomloop en licht zorgt ervoor dat uw lichaam meer vitamine D aanmaakt. Vitamine D is noodzakelijk om uw stemming en gevoel van welbevinden in balans te houden.

Via wandelcoaching kunt u zich bewuster worden van de wensen die u heeft, en van de belemmeringen die u ervaart in uw dagelijkse leven. Het kan u zicht geven op veranderingen die u nastreeft en u handvatten bieden om deze te bereiken. 

Wandelcoaching kan u de ervarings- en oefenmogelijkheden geven om meer zelfvertrouwen te krijgen en uw grenzen te verleggen. Tevens kunt u uw doorzettingsvermogen en uw vermogen om met teleurstellingen en tegenslag om te gaan, verder ontwikkelen.

In het geval u met belangrijke levensvragen zit kan wandelcoaching u een ingang bieden te ontdekken welke stappen u in uw leven (nog) wil nemen. Te denken valt bijvoorbeeld aan vragen rond een (voorgenomen) echtscheiding, een ernstige ziekte van uzelf of een dierbare, uw seksuele geaardheid, of andere existentiële vragen die u bezig houden. Middels wandelcoaching kunt u uw krachten en mogelijkheden verder ontwikkelen.

Wandelcoaching kan u een manier aanreiken om flexibeler en vrijer in uw denken, voelen en handelen te worden. En bovenal, wandelen kan heerlijk zijn, geestverruimend en met een vleugje risico op verslaving....;-)